Injustícies,...!!!

Aquest és un dibuix aparegut avui al diari La Vanguardia (pag. 34) que parla per si sol.

Cap de nosaltres és innocent del tot, així que... potser hauríem de fer quelcom, oi!?

L'estiu és una bona època per a decidir i/o ampliar els canvis de les societats del Primer Mon en benefici del Tercer, i no viceversa.

Cèsar Pasadas

Comentaris

Anònim ha dit…
Escruixidor, commovedor, impressionant, colpidor, sotregador, agitador, sobresaltant, inquietant i malauradament i esgarrifadorament REAL
Cèsar Pasadas ha dit…
Apreciat anònim...

No havia sentit mai tants adjectius per designar alguna cosa,...però, tot i que són molts, encara podríem trobar-ne més oi!?

Sento donar-te les gràcies, perquè significa que seràs un altre persona que es veu impotent davant tanta injústicia, i jo et donc les gràcies per estar amb mi en aquesta lluita sorda.

Gràcies anònim!
montse ha dit…
Mai t'havia fet cap comentari en aquest blog i davant d'aquest dibuix tant esferidor no puc passar per alt d'unir-me a vosaltres per mostrar també el meu rebuig a aquestes polítiques tant aniquilants i tant poc constructives.
Anònim ha dit…
Quan has fet Teoria i Mètodes i t'expliquen què és la Geografia dissident, doncs és això, ni més ni menys. Hem de conscienciar a la raça humana d'aquestes injustícies, i tot allò que estigui a la nostra ma fer que, malauradament, és ben poca cosa.

Marc

Entrades populars d'aquest blog

I els propers quatre anys, què?

Aniversario...

El Rei, i altres barris...